SalvumCam

salvumcam.com bliver drevet af
Salvum
Vinkelvej 1
4900  Nakskov
email: salg@salvum.dk
Telefon: 31 72 66 00
CVR nr. 31986575

Vi kan tilbyde overvågningsudstyr til danske, svenske, norske og tyske kunder.

Mærket SalvumCam

SalvumCam er udvikler og producent af professionelt IP-overvågningsudstyr som bliver solgt over hele verden.

SalvumCam producerer udstyr til både erhvervs- som privatmarkedet.

Produkterne er kendetegnet ved at tilbyde en meget høj billedekvalitet samt mange indstillingsmuligheder, så det altid er muligt at tilpasse kameraet, uanset hvor og hvad man ønsker at overvåge. Og stadig til en meget lav pris.

SalvumCam er Professionel kvalitet, til forbrugerpriser.

Kvalitetsmæssigt kan SalvumCam sammenlignes med kameraer fra de kendte (og væsentligt dyrere) mærker Dahua, Axis, Hikvision, Bosch, Sony og Samsung. Men sælges til priser som er på helt nede på 50% af disse mærkers priser.

Som forhandler af SalvumCam tilbyder vi et udvalg af SalvumCams modeller.

Modellerne vi tilbyder er specielt udviklet til os i Norden, for at sikre mest muligt fleksibilitet og anvendelse i det nordisk klima.

Såfremt du måtte have behov for specielle løsninger, er du meget velkommen til at kontakte os, for at vi kan finde en løsning.

SalvumCam har produceret kameraer siden 2009, og tilbyder kun HD-kameraer, hvorfor de ikke kan sammenlignes med IP-kameraer som sælges i diverse byggemarkeder og elektronikkæder, som typisk er standardkameraer. Med SalvumCam er der kun tale om HD-produkter i høj kvalitet, især billedekvaliteten.

Derfor tilbydes vi også 30 dages fortrydelsesret, da vi er sikre på at du vil være tilfreds med produktet.