How Can We Help?
< Tilbage
Du er her:
Print

Hvis du oplever at billedet fra dit kamera “fryser” eller hopper med flere sekunder mellem det som vises, skyldes det at det er fordi kameraet ikke kan “slippe af med” sine billeder.

Dette skyldes som regel at du har dårlig forbindelse ud til kameraet eller din router er overbelastet (hvis du har mange kameraet på netværket)

Hvis du har kameraet opsat med trådløst netværk, kan du prøve at gøre signalet bedre ved at flytte din placering af routeren eller kameraet.

Kan du ikke gøre signalet bedre, kan du ændre på kameraets afkodning af billedet (under Eksternt / System / Afkodning).

Du kan prøve med en indstilling i de forskellige felter som vist her:

Ved at sætte FPS (Frames Per Sekund) ned, dannes der færre enkeltbilleder i en video, og derved mindre data. Men til gengæld vil bevægelse i billede ikke være helt flydende. Det er meget normalt i overvågning at der anvendes billeder som “hopper lidt”.

Ved at sætte Bitrate type til CBR (Konstant Bit Rate) vil billedets kvalitet forblive konstant hele tiden, alternativet er VBR (Variabel Bit Rate), dette vil tilpasse billedets kvalitet til det øjeblikkelige miljø, hvorved datamængden med mellemrum kan stige til store mængder.

Ved at regulere på Bitrate (kb/s) kan billedekvaliteten reguleres, og derved datamængden som skal overføres på netværket.

Der kan læses mere om indstilling af afkodning her

Previous Der vises ??????? i brugerplatformen
Next Hvordan forbinder jeg en ekstern enhed med kameraet (alarm, højttaler, mikrofon)?
Table of Contents