Der kan være flere forskellige årsager til at der ikke gemmes noget på din FTP-server:

1. Har du angivet den korrekt server-adresse, bruger og kode under FTP-indstillingerne?
2. Har du ret til at gemme i det bibliotek du har angivet under FTP-indstillingerne. Hvis du har ladet feltet stå blank vil der bliver gemt i roden af FTP-serveren, ofte har man ikke tilladelse til at gemme i roden.
3. Har du udfyldt korrekt på kameraet under Optagelse og Alarm?