Hvis der vises ??????? i brugerplatformen samtidig med at der er valgt dansk som sprog, skyldes det at der er blevet installeret en brugerplatform som ikke indeholder det danske sprog.

For at rette dette skal man:

• 1. Downloade sprogfilen Japanese.lang på denne link
  • 2. Lukke alle udgaver af Internet Explorer
  • 3. Kopiere Japanese.lang ind biblioteket som brugerplatformen er installeret i (er typisk placeret i biblioteket /Programmer/NetSurveillance/CMS) – den eksisterende udgave af Japanese.lang skal overskrives
  • 4. Starte kameraets brugerplatform op igen, hvorefter der vises danske sprog
Previous Hvordan skifter jeg sprog på kameraet?
Next Billedet fryser eller hopper flere sekunder i det som vises