Hvis du ønsker at tage forbindelse med dit kamera/netværksoptager ude fra internettet gennem din IP-adresse skal du kende din IP-adresse på din lokalitet.

Du kan finde din IP-adresse ved at gå ind på http://whatismyipaddress.com/

Du skal være opmærksom på at din IP-adresse kan være enten fast eller variabel. Hvis den er fast vil den være den samme IP-adresse hele tiden. Hvis den er variabel vil den skifte engang i mellem, f.eks. hvis du genstarter din router. Det er din internetudbyder som bestemmer hvornår den skifter.

Previous Hvilken internethastighed kræves?
Next Hvad er mit brugernavn / adgangskode til kameraet?