< Tilbage
Standardbruger er: admin
Standardkoden er: (blank)Det anbefales at du opretter en kode på kameraet med det samme (samt opretter dit eget brugernavn), da kameraet kan tilgås fra internettet.Hvis du nulstiller kameraet vil bruger/kode igen være som ovenfor.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk