ONVIF er en fælles standard indenfor overvågning med IP-baseret overvågningsudstyr.

Formålet med standarden er:

• Sikre standardregler for kommunikation mellem IP-baseret sikkerhedsenheder
  • Sikre at enheder kan arbejde sammen uanset producent
  • Åben standard, uanset selskab og organsation
    ONVIF-specifikationen definerer standardregler for udveksling af data om

1. 1. Søgning af enheder på netværket
    2. 2. Videostreaming
    3. 3. Intelligente metadata

Formålet er altså at man ved at vælge ONVIF-udstyr kan få udstyret til at arbejde sammen, uanset hvilken producent det kommer fra.
    Standarden er yderligere beskrevet på ONVIFs officielle side.

Næsten alle vores produkter understøtter ONVIF.