Grundlæggende er der ingen krav til hvilken internethastighed du har, for at anvende et overvågningskamera, da det ikke er din internetforbindelse du anvender med kameraet, men dit interne netværk (din router).

Internethastigheden har en betydning hvis du skal tilgå kameraet ude fra internettet eller styre kameraer som sidder på andre adresser.

I så fald anbefaler vi at du har mindst en uploadhastighed på 2MB.

Previous Hvorfor er mit kamera/NVR plomberet?
Next Hvad er min eksterne IP-adresse (til brug for at tage forbindelse fra internettet)?