Alle kameraer og netværksoptagere er udstyret med et unikt CloudID, som gør det muligt at tage forbindelse med kameraet udenfor dit hjemmenetværk (fra internettet), uden at skulle åbne op for porte på din router (portforward).

Løsningen anvendes typisk ved at tage forbindelse med en mobil løsning (mobiltelefon eller tablet), men det er også muligt at tage forbindelse gennem en webside.

Du kan tage forbindelse gennem siden http://www.xmeye.net, hvor du kan enten indtaste kameraets ID eller oprette en fast profil, hvor der kan tilføjes flere forskellige kameraer.