Du kan uploade både billeder og video som er gemt som en alarm til en FTP-server. Video kan dog kun uploades hvis du har et kamera med et hukommelseskort i, da optagelsen først skal gemmes, før den kan uploades.

For at gemmes skal du:
1. Aktivere optagelse under Optagelse/Optagelse og/eller Optagelse/Billede
2. Aktivere den ønskede alarm kameraet skal reagere på under Alarm, husk at markere feltet FTP
3. Udfylde dine FTP-oplysninger under System/Netservice/FTP