Du kan fuldt ud styre dit kamera eller netværksoptager gennem en smartphone eller tablet.

Du kan anvende kamera/optager på både iPhone/iPad/Android.

Du skal starte med at hente programmet XMEye og installere det på din enhed.

For at tilføje kameraet/optageren skal du gøre følgende:

• Starte XMEye, og vælge Local Login

XMEye opsætningsbillede

• Vælge + for at tilføje et nyt kamera / optager til XMEye

XMEye opsætningsbillede

• Vælg scanningsikonen i feltet Serial Number/IP/Domain

XMEye opsætningsbillede

• Scan koden som er vist på kameraet/optagerens emballage med telefonen

XMEye opsætningsbillede

—————————————————————–

Er der ikke en scanningskode  til rådighed, kan der søges efter kameraet (telefonen skal være forbundet med samme lokalnetværk, som kameraet er).

For at søge vælges Search.

Den fundne enhed vælges.

—————————————————————–

• Kameraet / optagerens ID-nummer vises nu på oversigten og du kan navngive kameraet i feltet Device Name, du afslutter ved at klikke på OK

XMEye opsætningsbillede

• Kameraet / optageren vises nu på oversigten under Device List, og kameraet / optageren kan vælges og billedet ses

XMEye opsætningsbillede

Yderligere kameraer / optagere kan tilføjes på samme måde