< Tilbage

Dit kamera er som standard sat til dansk, ønsker du at ændre dette skal du rette to steder:

  1. På velkomstsiden i Internet Explorer, øverste højre hjørne
  2. Under Eksternt / System / Standard vælges

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk