Du kan streame fra kameraet med RTSP-protokollen (f.eks. gennem VLC) med følgende kommando:
rtsp://192.168.1.41:554/user=admin_password=tlJwpbo6_channel=1_stream=0.sdp?real_streamDu udskifter IP-adressen med din egen adresse på kameraet samt user og password med din egen bruger og kode. Hvis du skal streame på internettet skal du huske anvende din eksterne IP-adresse samt portforwarde port 554.