Jeg har glemt koden til mit kamera eller NVR-optager

Såfremt du har glemt koden til dit kamera eller NVR-optager skal kameraet have nulstillet brugeroplysningerne.

Nulstilling er lidt forskellig afhængig af hvilken model af kamera der er tale om.

Først og fremmest skal du altid være forbundet med det lokalnetværks hvor kamera/optager er placeret/forbundet.

Du skal downloade softwaren ResetUserhttps://salvumcam.com/support/software/ResetUser_V2.zip, og pakke zipfilen ud, herefter startes programmet ResetUser op og IP-adressen som kameraet/optageren er sat op på udfyldes og der vælges Reset,

herefter skal kamera/optager genstartes (ved at tage strømmen fra enheden).

Såfremt dette ikke virker skal du gøre følgende:

Du skal downloade softwaren ResetACToolhttps://salvumcam.com/support/software/ResetACTool_v1.0.zip, og pakke zipfilen ud, herefter startes programmet ResetACTool op og Password udfyldes samt IP-adressen som kameraets er sat op på og der vælges ResetAccount.

Password som skal anvendes fås ved at skrive til os på salg@salvum.dk.