For at afvikle kameraets brugerplatform skal der installeres en ActiveX-plugin i Internet Explorer.

Windows kan risikere at være indstillet med så høje sikkerhedsindstillinger at det ikke er muligt at installere denne ActiveX-plugin, uden at ændre på disse indstillinger.

Hvis man ikke kan installere denne plugin skal man gøre følgende:

1. 1. Åbn Internet Explorer op på kameraet brugerplatform

1. 2. Vælg Funktioner / Internetindstillinger i Internet Explorer

1. 3. Vælg fanen Sikkerhed

• 1. Vælg Pålidelige websteder – se punkt 1

• 2. Før skyderen under sikkerhedsniveau til Lav – se punkt 2

• 3. Vælg Websteder – se punkt 3

1. 1. Billedet Pålidelige websteder åbnes

• 2. Kameraets adresse vil være angivet i feltet Føj dette websted til zonen – se punkt 1 –  det anbefales at ændre den sidste værdi (i eksemplet værdien 112) til *, på denne måde vil indstillingen gælde uanset om kameraet skifter adresse på lokalnetværket.

• 3. Vælg Tilføj – se punkt 2

• 4. Såfremt der er en markering i feltet Kræv servergodkendelse (https:) for alle websteder i denne zone – se punkt 3 – skal markeringen fjernes

1. 5. Vinduerne afsluttes ved at klikke på Luk og Afslut. Endelig lukkes alle Internet Explorer vinduer og der tages forbindelse med kameraets brugerplatform igen, hvorefter ActiveX-pluginen kan installeres.