Du kan streame på din hjemmeside ved hjælp af protokollen RTSP.

VLC har lavet en protokol som kan streame video.

Du indsætter følgende på en hjemmeside (virker kun i Internet Explorer):
< OBJECT classid=”clsid:9BE31822-FDAD-461B-AD51-BE1D1C159921″ codebase=”https://download.videolan.org/pub/videolan/vlc/0.9.2/win32/axvlc.cab” width=”320″ height=”240″ id=”vlc” events=”True” >
< param name=”Src” value=”rtsp://192.168.1.115:554/user=admin_password=_channel=1_stream=1.sdp?real_stream” >
< param name=”ShowDisplay” value=”True” / >
< param name=”AutoLoop” value=”False” / >
< param name=”AutoPlay” value=”True” / >
< /OBJECT >

Mellemrum før og efter < og > skal fjernes i koden. Du skal desuden tilpasse IP-adresse og bruger/kode til dit kamera.

Husk at du skal anvende en ekstern IP-adresse, og du skal have lavet portforward på IP-adressen og port 554 (eller den kode du har valgt), hvis streamingen skal kunne ses fra internettet.