Du kan streame på din hjemmeside ved hjælp af protokollen RTSP.

VLC har lavet en protokol som kan streame video.

Du indsætter følgende på en hjemmeside (virker kun i Internet Explorer):
< OBJECT classid=”clsid:9BE31822-FDAD-461B-AD51-BE1D1C159921″ codebase=”https://download.videolan.org/pub/videolan/vlc/0.9.2/win32/axvlc.cab” width=”320″ height=”240″ id=”vlc” events=”True” >
< param name=”Src” value=”rtsp://192.168.1.115:554/user=admin_password=_channel=1_stream=1.sdp?real_stream” >
< param name=”ShowDisplay” value=”True” / >
< param name=”AutoLoop” value=”False” / >
< param name=”AutoPlay” value=”True” / >
< /OBJECT >

Mellemrum før og efter < og > skal fjernes i koden. Du skal desuden tilpasse IP-adresse og bruger/kode til dit kamera.

Husk at du skal anvende en ekstern IP-adresse, og du skal have lavet portforward på IP-adressen og port 554 (eller den kode du har valgt), hvis streamingen skal kunne ses fra internettet.

Previous Hvordan ser jeg mit kamera eller optager på min smartphone eller tablet?
Next Hvordan skifter jeg sprog på kameraet?