For at sætte kameraet op første gang skal det forbindes med din router med netværkskabel. Visse routere har ikke indbygget netværksudgange (typisk mindre routere til mobilt bredbånd), så det ikke er muligt at forbinde kameraet med dem.

Det er dog stadig muligt at sætte kameraet op. Det kræver blot at man har en anden router med netværksudgange (behøver ikke have interadgang), som kan anvendes til at sætte kameraet op med.

1. Forbind router (med netværksudgange) med strøm, forbind router med computer med netværkskabel, forbind router med kamera med netværkskabel og deaktiver trådløst netværk på computer.

1. Start Device Manager, vælg IP-søgning.

1. Marker det fundne kamera på listen og vælg Avanceret i billedet til højre.

1. Vælg Indstillinger til højre for WiFi.

1. Marker Aktiver og DHCP og vælg Søg

1. Efter det trådløse netværk vises på listen, markeres det ønskede netværk og koden til netværket angives i feltet Sikkerhedskode, hvorefter der vælges OK.Der vælges herefter Gem, hvorefter der kan søges efter kameraer igen i Device Manager.Hvis kameraet vises med en adresse som starter med 00 i MAC-adresse er kameraet forbundet med netværkskabel, hvis kameraet vises med en adresse som starter (typisk) med 6C er kameraet forbundet med et trådløst netværk. Når kameraet er forbundet med det trådløse netværk kan alle netværkskabler tages fra og kameraet er forbindet trådløst med routeren med det mobile bredbånd.Det trådløse signal kan herefter aktiveres igen på computeren.