Hvis dit kamera viser IP-adressen 192.168.1.10 i Device Manager, kunne det tyde på at kameraet er blevet nulstillet til fabriksstandard.

For at ændre adressen til din ønskede adresse skal du markere enhedens linie til venstre i Device Manager og ændre IP-adresse (og evt. Netmaske og Gateway) til højre i billedet og vælge Gem.

Kameraet genstarter nu med den nye adresse, og kan herefter vælges (kan tage op til 2 min.).

Bemærk at kameraet skal være opsat på samme lokalnetværk som computeren. For at vælge det samme lokalnetværk (Gateway) som computeren er på kan vælges Som på PC, hvorefter IP-adressen skal være indenfor samme IP-område.