Næsten alle vores kameraer understøtter ONVIF-standarden.

Har du kameraer af andre mærker kan du teste om dit kamera understøtter ONVIF ved at teste kameraet med programmet ONVIF Device Manager, som du kan downloade på siden http://sourceforge.net/projects/onvifdm/.

ONVIF Device Manager er et Open Source-program som er udviklet til styring af ONVIF-enheder, ved at installere programmet og starte det op søger det efter enheder på dit netværk som understøtter ONVIF. Hvis dit kamera ikke vises i programmet understøtter det ikke ONVIF.

Next Hvorfor er mit kamera/NVR plomberet?