I Windows 10 findes som standard to forskellige browsere, Microsoft Edge og Internet Explorer 11.

Microsoft Edge er som standard den primære browser og understøtter ikke ActiveX, hvorfor brugerplatformen vises på samme måde som hvis man anvender en browser uden ActiveX (Google Chrome, Firefox m.m.).

Man skal vælge at starte op i Internet Explorer 11, dette kan vælges i Microsoft Edge ved at vælge menuen øverst til højre med 3 prikker og vælge “Åbn med Internet Explorer”, man skal desuden sikre at der i adressen som åbner ikke står “/Login.htm” efter kameraets adressen, dette skal fjernes, hvorved brugerplatformen vises som standard.

Det er også muligt at søge efter Internet Explorer og tilføje den til Windows. Der skrives “Internet Explorer” i søgemenuen og vælges Søg.